Чому не варто пропускати “нульове” ТО?

“Нульове” технічне обслуговування (ТО) газової системи автомобіля є важливим етапом для забезпечення тривалої та безперебійної роботи цієї системи. Перша діагностика нового обладнання альтернативної паливної системи — особливо важливий етап. Саме він є визначним та впливає на якість експлуатації газобалонного обладнання (ГБО) відповідно до індивідуальних особливостей транспортного засобу, характеру і манери водіння та навіть зовнішнього середовища, де експлуатується ТЗ. 

hYTQytu1jCfglVBQDmaufTzqLkKgxkzL1S1GnTDpNW4bnLy6Oc-euFs1CjrWldOyN9O5A51Cew25O8g4vxGOpQJGuWZNoHOGCVVIRgQQ5GF1YJpy8Hgz_bZGv6mDIzBolUDnHdXuDjj0DaCmIrPbLqQ

Коли ж саме варто записатися на “нульове” ТО? Експерти визначають, оптимально приїздити на перше обслуговування газової системи приблизно через 1000-1500 км після її встановлення. Чому саме цей момент? Він необхідний для того, щоб газовий комп’ютер міг зібрати достатньо даних та настроюватися під стиль водіння конкретного власника. Це дозволяє системі оптимально адаптуватися та працювати ефективно в майбутньому.

Крім цього, регулярність відвідування сервісного центру щоразу на кожних 10 000 км гарантує надійність та ефективність газової системи. Під час такого ТО проводять комп’ютерну діагностику, перевіряють герметичність системи, замінюють фільтри та перевіряють надійність кріплення всіх її елементів.

Ці процедури мають важливе значення. Комп’ютерна діагностика дозволяє виявити потенційні проблеми чи відхилення в роботі системи, що своєю чергою дозволяє їх вчасно виправити та уникнути серйозних несправностей. Перевірка герметичності є ключовою для безпеки, оскільки будь-який витік газу може стати серйозним ризиком. 

nnCF9Kq0YI0qi2CCTv44rKs_frp-W-HKAdk6C9uIR0kNdY455TRpK65LaZCQCFi-fGKOj5qLwhFL2Z2JGugWkRCrvmR_qdg-6lgss1pZc4vtjf4IcWQ1XSngJIP32duHIzPGyhRgaXw5yiZ9kC0vlR0

Пропуск “нульового” ТО може призвести до зниження ефективності системи, її швидкого зносу та навіть загрози для безпеки експлуатації авто на газі. Тому варто розглядати перше ТО як запоруку ефективної та безпечної експлуатації автомобіля, а регулярність таких перевірок — як інвестицію в тривалу та безпечну роботу вашого авто на економічно вигідному різновиді палива. Слідкуйте за рекомендаціями, визначеними виробником устаткування згідно з сервісною книгою вашого ГБО.

Зауважимо, що зазвичай перше обслуговування здійснюється майстрами автосервісу, де проводили установку обладнання. Таким чином, ви отримуєте своєчасну сервісну перевірку безкоштовно та з гарантією на безпечну експлуатацію в майбутньому. Якщо ж ви з індивідуальних причин хочете змінити СТО, дізнатися ціни на обслуговування можна під час попереднього запису у спеціаліста компанії в Києві.